تصاویر هتل
امکانات
اتاق ها
موقعیت
قوانین
امتیاز و نظرات

هتل فردیس تهران

starstar
۲ ستاره
location_on
تهران، خیابان سمیه، خیابان موسوی (فرصت)، کوچه سهیل، پلاک ۶۷

هتل فردیس، هتلی قدیمی و دنج در نزدیکی میدان فردوسی، خیابان طالقانی و خانه هنرمندان موقعیت ویژه‌ای دارد. خطوط متروی طالقانی و هفت‌تیر در دسترس شماست و به مراکز خرید اصلی مثل راسته خیابان فردوسی، بازار تهران و هفت‌تیر و همچنین چندین بیمارستان اصلی تهران نزدیک خواهید بود. هم‌ جواری با مجموعه پارک هنرمندان و تماشاخانه‌ی ایرانشهر و راسته کتاب‌ فروشی‌ های انقلاب و کریم‌خان هم از دیگر مزیت‌های هتل است. هتل فردیس برای تهرانی‌ ها بیشتر با رستورانی معروف است که قبلاً سوئیس نام داشت و حالا همنام هتل است و غذاهای سوئیسی و فرانسوی سرو می‌کند. این هتل کیفیت رستورانش را حفظ کرده و مشتری‌ ها به هوای غذاها، فضای داخلی و بالکنی که رو به فضای سبز است همچنان به سراغش می‌آیند. 

امکانات هتل

mosqueنمازخانه
groupsسالن اجتماعات
wifiاینترنت
wcسرویس بهداشتی فرنگی
wcسرویس بهداشتی ایرانی
local_parkingپارکینگ
tvتلویزیون
lobbyلابی
elevatorآسانسور
lockصندوق امانات
local_taxiتاکسی سرویس
fire_extinguisherاعلام حریق
wcسرویس بهداشتی خارج از اتاق

امکان پرداخت قسطی با اسنپ‌پی

برای بررسی وضعیت اعتبار، وارد حساب کاربری شوید.

اتاق ها

پیشنهاد بر اساس جستجو و فیلترهای انتخابی شما
تعیین بازه اقامت
search
هتل مورد نظر غیرفعال است!

موقعیت های مکانی و دسترسی های فردیس

مراکز نزدیک به هتل را میتوانید از روی نقشه مشاهده کنید.

قوانین هتل

login
ساعت ورود
۲:۰۰ بعد از ظهر
logout
ساعت خروج
۱۲:۰۰ ظهر
check
کودکان زیر دو سال میتوانند در صورت عدم استفاده از سرویس خواب اضافه به صورت رایگان به همراه والدین در هتل اقامت داشته باشند.

قوانین کنسلی

check
در صورت کنسلی رزرو، علاوه بر جریمه اعلامی توسط هتل، ۱٪ از مبلغ کل رزرو بابت هزینه خدمات کنسلی توسط اسنپ‌تریپ کسر خواهد شد.
apartmentهتل های مشابه