تصاویر هتل
امکانات
اتاق ها
موقعیت
قوانین
امتیاز و نظرات

خانه مسافر نمای هشتم (اماموردی زاده) مشهد

location_on
مشهد، خیابان عنصری غربی ۱۱، شهید خسرو پور ۲، پلاک ۷۶

خانه مسافر نمای هشتم (اماموردی زاده) در محله عنصری مشهد واقع شده و محیطی آرام و تمیز را برای اقامت زائران و مسافران فراهم می‌کند. این مجموعه که در سال ۱۳۸۸ افتتاح شده، دارای ۵ طبقه و ۲۸ واحد اقامتی شامل اتاق و سوئیت‌های مجهز به تهویه مطبوع، تلویزیون، یخچال و سرویس بهداشتی است. موقعیت مکانی هتل دسترسی سریع به حرم مطهر امام رضا(ع) را در کمتر از ۱۰ دقیقه با خودرو یا چند ایستگاه کوتاه با وسایل حمل‌ونقل عمومی ممکن می‌سازد. مهمانان از مزیت نزدیکی به مراکز خریدی چون بازار رضا و فروشگاه‌های محلی، و همین‌طور مراکز خدماتی اطراف بهره‌مند می‌شوند. رستوران و کافی‌شاپ مجموعه غذاهای ایرانی و ساده را در فضایی صمیمی ارائه می‌دهند، و پرسنل آموزش‌دیده با خوش‌رویی پذیرای مهمانان هستند. شما می‌توانید خانه مسافر نمای هشتم (اماموردی زاده) را با بهترین قیمت از سایت اسنپ‌تریپ رزرو کنید.

امکانات خانه مسافر

live_tvتلویزیون در لابی
elevatorآسانسور
lockصندوق امانات
medical_servicesجعبه کمک های اولیه
local_taxiتاکسی سرویس
fire_extinguisherاعلام حریق
luggageاتاق چمدان
local_cafeچایخانه سنتی
room_serviceروم سرویس
cleaning_servicesخدمات خانه‌داری
cleaning_servicesدستگاه واکس کفش
holiday_villageآلاچیق
signal_wifi_offاینترنت غیررایگان
tourگشت غیررایگان
fire_extinguisherکپسول آتش‌نشانی در لابی
fire_extinguisherاطفای حریق
videogame_assetبازی‌های کامپیوتری غیررایگان
deckکافی‌شاپ فضای باز
local_laundry_serviceلباسشویی
local_taxiکرایه اتومبیل با راننده
local_parkingپارکینگ سر پوشیده با ظرفیت محدود
wcسرویس بهداشتی ایرانی در لابی
wcسرویس بهداشتی فرنگی در لابی

امکان پرداخت قسطی با اسنپ‌پی

برای بررسی وضعیت اعتبار، وارد حساب کاربری شوید.

اتاق ها

پیشنهاد بر اساس جستجو و فیلترهای انتخابی شما

موقعیت های مکانی و دسترسی های نمای هشتم (اماموردی زاده)

مراکز نزدیک به خانه مسافر را میتوانید از روی نقشه مشاهده کنید.

قوانین خانه مسافر

login
ساعت ورود
۲:۰۰ بعد از ظهر
logout
ساعت خروج
۱۲:۰۰ ظهر
check
کودکان زیر دو سال میتوانند در صورت عدم استفاده از سرویس خواب اضافه به صورت رایگان به همراه والدین در هتل اقامت داشته باشند.

قوانین کنسلی

check
در صورت اعلام کنسلی کمتر از ۲۴ ساعت قبل از تحویل اتاق، ۱۰۰ درصد هزینه شب اول رزرو به عنوان جریمه کسر می‌شود.
check
در صورت اعلام کنسلی بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از تحویل اتاق، ۵۰ درصد هزینه شب اول رزرو به عنوان جریمه کسر می‌شود.
check
در صورت اعلام کنسلی بیشتر از ۴۸ ساعت قبل از تحویل اتاق، درصدی از هزینه پرداخت شده به عنوان جریمه کسر نمی‌شود.
check
در صورت کنسلی رزرو، علاوه بر جریمه اعلامی توسط هتل، ۱٪ از مبلغ کل رزرو بابت هزینه خدمات کنسلی توسط اسنپ‌تریپ کسر خواهد شد.
apartmentهتل های مشابه