در بندر عسلویه کجا را ببینیم؟

ali
در بندر عسلویه کجا را ببینیم؟

بندر عسلویه در بوشهر برای بیشتر ما تداعی‌کننده دکل‌های نفتی و گازی و هوای بسیار گرم است. برای همین هم وقتی می‌فهمیم این بندر آبشار و پارک ساحلی هم دارد، تعجب می‌کنیم. در اینجا درباره دیدنی های عسلویه نوشته‌ایم.

بندر عسلویه کجاست؟

عسلویه

عسلویه در بوشهر قرار گرفته، در جنوبی‌ترین نقطه ایران. فاصله بوشهر تا تهران بيشتر از 1200 کيلومتر است. اگر قصد مسافرت هوايي به بوشهر را هم داریم بد نيست بدانيم فاصله هوايي بوشهر تا تهران 750 کيلومتر است. فرودگاه بوشهر به مقصد بيشتر شهرهاي بزرگ ايران پرواز روزانه دارد.

در بوشهر، چند فرودگاه ديگر هم وجود دارد، مثل فرودگاه عسلويه، خارک و جم. براي مسافرت زميني به بوشهر بهترين مسير، مسير تهران، شيراز و بوشهر است. مي‌توانيم سفرمان را از مسير بوشهر، برازجان، گناوه، بندرماهشهر و اهواز هم طی کنیم. بهترین کار ولی خرید بلیط هواپیما به مقصد عسلویه است. از فرودگاه عسلویه به مقصد بیشتر شهرهای ایران هواپیما هست. فرودگاه هم تنها با شهر ۶ کیلومتر فاصله دارد.

برای سفر با قطار هم باید سوار قطارهایی شویم که مقصدشان شیراز است و بعد از آنجا با اتوبوس به بوشهر برویم. از بوشهر تا کنگان، تاکسی‌هایی هستند که ما را بعد از حدود ۲ ساعت به بندر کنگان می‌رسانند و ازآنجا هم تا عسلویه، باید تاکسی دربست کرایه کنیم.

خلیج نایبند

نایبند

نایبند، جزو مهمترین دیدنی های عسلویه است. اینجا، منطقه حفاظت شده است و به همین دلیل هم تنوع گیاهی و جانوری آن زیاد است.

بیشتر جاهای دیدنی بندر هم در همین قسمت قرار گرفته‌اند. از درختان تنومند انجیر معابد، جنگل حرا، دره و دشت تا امکان غواصی و عکاسی در نایبند هست. آب دریا زلال و شفاف است و هم ساحل ماسه‌ای در اینجا می‌بینیم و هم سواحل صخره‌ای. نایبند، اولین پارک ملی دریایی ایران است که شامل خلیج، منطقه حفاظت‌شده، جنگل‌‌های حرا و دماغه است.

نایبند در بخش چاه مبارک و 16 کیلومتری عسلویه واقع شده.

سد بستانو

ساحل بستانو

در عسلویه چند روستای ساحلی قرار دارد که بستانو هم از جمله آنهاست. روستای ساحلی بستانو بیش از ۶۰ قایق صیادی دارد و صیادی شغل اصلی مردم اینجاست. بعضی وقت‌ها همینکه در ساحل ایستاده‌ایم، قایق‌هایی را می‌بینیم که از دریا برمی‌گردند و تورهایشان را در ساحل پهن می‌کنند.

آبشار درزو

آبشار درزو

اگر در عسلویه بخواهیم جاهای دیگری جز ساحل را ببینیم، جایی مثل آبشار درزو می‌تواند مقصدمان باشد. آبشار درزو در کنار روستای اخند قرار گرفته و برای رسیدن به آن باید یک ساعت و نیم در رودخانه پیاده‌روی کنیم و از این نظر به لیدر محلی نیاز داریم. در مقصد به چشمه و آبشار و تنگه‌ای که خیلی شبیه به تنگه چاهکوه است، برخورد می‌کنیم. در 4 کیلومتری شمال روستای اخند هم به روستای دهنو می‌رسیم.

پارک ساحلی نخل نقی

پارک نخل نقی

در سمت غربی بندرعسلویه، شهری به اسم نخل نقی واقع شده که به خاطر نخلستان‌های زیادش به این اسم معروف است. در مجاورت ساحل و اسكله این شهر، پاركی ساحلی و زیبایی‌ ساخته‌اند که رستوران، کافی‌شاپ، اسکله ماهیگیری و امکان بازی كودكان و پیاده‌روی در كنار ساحل را هم دارد.

ali
نوشته شده توسط:

علی آزور هستم و از سال 96 در حوزه بهینه سازی وب سایت (SEO) فعالیت می‌کنم تجربیات این مدت...

علی آزور هستم و از سال 96 در حوزه بهینه سازی وب سایت (SEO) فعالیت می‌کنم تجربیات این مدت...

2 نظر
نظر خود را درباره مقاله بالا بنویسید
  1. RashiD RashiD

    نخل تقی

  2. ناشناس ناشناس

    سلام
    اسکله روستای هاله است نه بستانو
    چون بستانو چنو کیلومتر با دریا فاصله داره